Årssammanfattning av 2015

Likt många andra bloggare så har jag tittat igenom mina inlägg för 2015 och gjort en årssammanattning. Halvkul att titta på kanske eftersom det är gamla nyheter men praktiskt för en sån som mig som har dåligt minne och som då slipper jag läsa igenom alla inlägg om jag blir sugen på att veta vad jag gjorde 2015 :-)
 
JANUARI
Januari var frostigt vackert men jag längtade mest över att slippa konflikter med sonen och få honomt att somna lugnt på kvällarna.  
 
FEBRUARI 
I februari köpte jag bil och då äntligen vände det för mig och Filip, stressnivån sjunkte rejält för oss båda.  Vem kunde tro att en bil var svaret på en nästan konfliktfri tillvaro? 
 
Min söta mamma kom också och hälsade på för att fira min födelsedag. 
 
MARS 
Under den här tiden var det slående fult och skräpigt överallt i Umeå, orsakat av alla skräpiga byggarbetsplatser och det blåsiga väder som spred skräpet över stan. Filip genomled sista tillfällena i dansgruppen han deltog i på Balettakademin. Senare på hösten försökte vi få med honom i en hip hop-grupp men då sittstrejkade han på passen så nu är det nog slut med danskurser för den här killen!
 
APRIL
Jag påskpyntade och det milda vädret och den tidiga våren skapade sug efter utflykter, så jag, Filip och Pelle åkte till Höga Kusten och åt god påskbuffé på Björkudden Hotell & Restaurang. 
 
På påsklovet sen åkte jag med en överlyckligt euforisk son till Teneriffa, a.k.a "paradisön" enligt Filip :-). 
 
MAJ
I maj åkte vi och utforskade våren vid Norrmjöle havsbad och pinnsamlaren Filip plockade med det han orkade bära. I Vänortsparken vgladdes jag över att det växte så det knakade. 
 
Fina vännen Anna-Karin och hennes Lennart gifte sig och jag blev betrodd att fotografera och delta vid vigsel och på bröllopsmiddagen. 
 
JUNI
Den 6 juni fyllde mamma 80 år och vi samlades hela närmsta släkten att fira henne i Piteå. Hon själv var nästan nyss hemkommen från en New York-resa hon fått av min äldsta bror Peter i födelsedagspresent. (min svägerska Lisa har tagit fotot) 
 
När semestern startade så började jag nästan levitera av lycka, ÄNTLIGEN veckor utan måsten och tid till timvis med pyssel med liten Filip! Nånstans där bestämdes också hastigt och lustigt att jag, Filip och Pelle skulle åka till ett vackert om än ganska regnigt Gotland i några välfyllda dagar. 
 
JULI
Juli spenderades mycket med Anna-Karin och hos hennes och maken Lennarts nyinköpta villa med vacker trädgård i Obbola. Hon köpte ny kamera och vi åkte på en fotoexkusion och loppisrundor titt som tätt. En besatthet som satt kvar hela sommaren hos mig - har handlat på loppis som aldrig förr!
 
AUGUSTI
I augusti åkte jag och Filip till mor och far i Piteå och sen vidare på en jättemysig Norrbottenstripp till bror Dans stuga och våra rötter kring Valvträsk. I slutet på augusti följde jag båtarna på stugsista i Umeå med kameran från älvkanten. 
 
SEPTEMBER
I september försökte jag överleva chocken över att ha börjat jobba igen med fortsatta tripper till loppisar. I samma veva började alla höstaktiviteter, som t.ex. barnkalas på Leos lekland som har varit höstens innegrej. 
 
OKTOBER
Den milda oktober skapade lite badlust vid havet och vi firade halloween med ett nytt effektfullt spöke. 
 
NOVEMBER
I november åkte vi upp till Piteå för att först fira Filips födelsedag och nästa dag fars dag för Eskil.
 
DECEMBER
I det milda december började vi julpynta och se fram emot julen samtidigt som Umeå bjöd på vacker solnedgång. 
 
Det var min årssammanfattning för 2015, hoppas jag inte missat något större nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0