Julgranar för de med platsbrist

Nu är Halloween undanstökad och det är dags att ladda inför jul! Man ska börja julpynta tidigt tycker jag, och gärna ta fram (plast-)granen redan i början av december, av flera anledningar:
1. Ett julpyntat hem är bland det mysigaste som finns.
2. Det är så mycket som ska fram så när man ändå lagt ner jobbet vill man ju titta på det ett tag.
3. Efter jul vill man bara ha BORT allt julpynt och då är det ju tråkigt om man dragit fram pyntet först den 22 december (vilket i och för sig hör ihop med anledning nr 2). 
 
En anledning till att man inte vill julpynta tidigt kan ju vara att man har platsbrist. Jag hittade några fiffiga idéer hos Ellos och Jotex för att lösa detta, i alla fall när det kommer till val av gran: 
 
Den här tjusiga glimrande stora granen hittar man på Ellos för alldeles för mycket pengar (ca 3000 kr) och den ryms ju inte i var persons hem så därför tänkte jag tipsa om några alternativa granar man kan ha i ett trångbott hem. 
 
Dessa helt GENIALA draperier med små lampor i så att granen ser ut att lysa! Är de inte helt fantastiska?! Den till vänster är grön och den till höger är brun enligt Jotex men jag ser knappt någon skillnad. 
Man kan ju ha en gran i sängen som sängkläder (från Jotex)! Eller som duschdraperi (Ellos) på toaletten. Så himla smart.
 
Till sist den här magra men säkert fina granen när den lyser i mörkret som man kan ha stående mot vilken vägg som helst. (Från Jotex) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0