Köpa bil

Jag är nog på väg att ge upp här, mitt billösa liv fungerar inte riktigt. Cykeln går sönder hela tiden i snömodden, det går inga bussar fram till Filips skola och att hyra skabbigaste bilen på Rent-A-Wreck visade sig vara lika dyr som en utlandsresa (jag mäter ofta utgifter i antal utlandsresor) för två veckors hyrtid. Bilpoolen jag använder mig utav var ju ännu dyrare om man ska hyra veckovis för det är ju sprillans nya bilar. 
 
Det blir för mycket stresspåslag att ha barn och vara billös och jag känner att för både min och Filips måendes skull så skulle nog bästa lösningen vara en bil så nu har jag börjat kolla på begagnade bilar.  
 
Men allts F*N vad DYRT det är! Jag vill ju ha en bil som inte ska behöva lagas hela tiden så jag kollar på någorlunda nya bilar, dvs från ungefär 2007 och framåt, och på ett miltal under 12000. Också kollar jag på bilfirmorna och tänker inte köpa privat för jag känner mig tryggare då. 
 
Det blir nog ingen stor bil (även om jag varit inne på att köpa en Volvo V50) utan nu funderar jag på typ en sån här bil (se nedan), en Volkswagen Golf för 92 000 kr.
SANSLÖST dyrt säger jag, men kanske den håller i några år då??!! Ska titta på den idag har jag tänkt, om den finns kvar.
Jag mottar för övrigt gärna tips och synpunkter på det här med bilköp!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Subaru är bra bilar
Jag har en iimpreza den är liten men jättestark å bra på vintervägar

Svar: Tack för tipset Anna! Det är fler som tipsat om Subaru, men jag har inte hittat nån passande sådan på min runda tyvärr... inte direkt nån bra Toyota heller som folk också verkar gilla. Vet inte om jag satsar på en Golf trots allt. Kram!
Anita Blomkvist Johansson

2015-02-10 @ 10:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0