Flitig som en myra

Myser med tända ljus just nu.
 
 
Jisses vad flitig jag varit idag och ikväll! Jobbade först på jobbet till klockan sju, åkte sen hem och städade hela lägenheten (inte moppat dock, men dammat och dammsugit). Nu har jag duschat och ätit, tänt ljus och njuter av frukterna från mitt arbete (hah!).  
 
Är lite rädd för att det blir pay back time med mindre imponerande insatser nästföljande dagar eftersom jag inte brukar orka med såna här matcher längre då jag fortfarande lider något av sviterna från mina stressymtom, men jag är glad att jag fick det gjort och känner mig på gott humör. (Det kan i och för sig bero på glaset vin som jag fick som belöning ;-D.)
 
Här är lite fler bilder och från senaste dagarna: 
 
Det har varit fantastiskt fint väder senaste två veckorna ungefär, rena värmeböljan då man faktiskt försmäktat lite i solen utomhus om dagarna även om kvällarna varit mer sensommarkyliga. På lördagen åkte jag med Filip och Pelle till Ö-vik på en utflyktsrunda och jag hann ta nåra bilder på den omväg vi tog hem på småvägar genom "spenaten". 
 
Man ser att färgerna i naturen börjar skifta, här hjälper solnedgången till att färga sensommargräset lite lätt höstfärgat. 
 
En random bild över vyn på min uteplats från köket. Öppnar altandörren ibland och släpper in lite luft när värmen gör luften i lägenheten en gnutta för varm och stilla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0