Teneriffaresa - Pooler och palmer

 
För att hitta nån slags struktur i alla bilder jag tagit på hotellområdet så tänkte jag att börja med att visa bilder på och kring poolerna (och palmerna) då jag gick runt och fotograferade främst första kvällen. Hotellet vi bodde på hette som jag tidigare sagt Gran Oasis Resort men som kallas Blue Star Oasis på Fritidsresors sida. Blue Star är deras märkning för extra barnvänliga hotell. Det visade sig vara ett riktigt lyckat val för oss så jag kan verkligen rekommendera det till andra barnfamiljer!
 
Dels var det så himla fint och grönt och frodigt kring hotellet och polerna trots att vi befann oss på Teneriffas södra sida som är allmänt brunt och uttrokat. Vi fick också ett rum (som jag kommer visa i ett annat inlägg) som låg alldeles vid poolerna och inte uppför en massa trappor. Också fanns en hel del aktiviteter som roade barnen på ett bra sätt. Där fanns tre olika (eller egentligen fyra för den mellanstora hade en bubbeldel) pooler med olika djup även om bara bebispoolen fungerade helt säkert för en sån som Filip som inte lärt sig simma ännu. 
 
Först bilder på och kring den mellanstora poolen:
 
Etagelägenheter (med två balkonger) vid den mellanstora poolen.
 
Filip inspekterar. 
 
Det var lite väl djupt för Filip i alla pooler utom bebispoolen så man fick ha stenkoll på honom när han var i vattnet. Han hade så klart en massa flytleksaker till hands men de kan ju lätt slinka av, eller läcka luft. 
 
Också lite bilder på och kring den stora poolen:
 
Bilder tagna en annan dag vid den stora poolen som var pampig med sina Elefantskulpturer som sprutade vatten.
 
Också bilder från första kvällen vid en tidpunkt då inte alla solsängar var paxade med handdukar. 
 
Den stora poolen var den djupaste. Förutom elefanterna så hade den en liten "ö" i mitten där man kunde sätta sig i en soffa i vattnet och ta det lugnt. 
 
Ön kantades av vattensprutande sköldpaddor. 
 
Vi bodde nedanför den högsta och längsta trappan på hotellet. 
 
Här syns scenen där det var minidisco och framträdanden på kvällarna.
 
I bakgrunden, bortanför scenen, kan man se en mindre vulkan sträcka sig upp till vänster i bild, och den stad som skymtar är Los Christianos som hade ett par riktigt fina stränder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0