Utspring

 
Här är lite bilder från Midgårdsskolans utspring. Det blev små glimtar med sol i år, kors i taket. De två föregående åren (se bilder från skolavslutningarna 2012 och 2013) har det blivit skyfall mitt i alltihopa så det här får man väl räkna som bra väder.
 

Kommentarer
Postat av: Paul

Anita
Jaha då har gullungarna sprungit ut i livet, igen. Det bara händer och åren går. Lika trevligt varje gång fast man får trycka tilllbaka tårarna i tårkanalerna så gott det går varje gång. Ha det nu gott de återstående arbetsdagarna och krama mina och dina kollegor en runda från mig. (Som faktiskt sitter nere i Orgerus, Frankrike, nyss uppstigen ur poolen och äter körsbär från trädet intill. Ja det är mycket man får stå ut med.)
Kram Paul

Svar: Haha du är ju för härlig Paul! Som sagt lät det ju besvärligt få stå ut med att äta körsbär direkt ur träden efter att ha klivit upp ur poolen. Jag är glad att du har det så bra! Njut njut njut. Ungdomarna var så fina idag, det är jobbigt och vemodigt med alla avslut men också förstås en lättnad när det är dags för semester. Kramar! /Anita
Anita Blomkvist Johansson

2014-06-10 @ 19:13:34
URL: http://pgrahn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0