Än är det jul och om favoritjulklappen

Granen står fortfarande så grön och grann i stugan. 
 
 
Det börjar gå rykten på de sociala medier jag befinner mig om att det finns de som redan börjat plocka bort julen... jag vill bara försäkra er om att jag inte håller på med nåt sånt ofog :-) Här är det maxat juligt fortfarande, och kommer så vara minst en vecka till. 
 
Jag hade besök av en gammal kompis på juldagen som berättade om sin guldgran (full size, inte nån sån där liten pytting som jag har) och nu har jag fått en lite lätt fixering om att jag vill ha en sån. Till nästa jul då.
Hör av er om ni vet var det finns att köpa en guldgran, eller om ni vill sälja en egen, jag hittar nämligen ingen som säljer guldgranar när jag googlar. 
 
Sen kom jag på en sak efter att jag berättat om mina julklappar här i bloggen häromdagen, - jag glömde ju berätta om min mest välanvända favoritjulklapp, den som ger min vardag glittrig kristalliknande glans: ett tjockt glas med gnistrande fasetter som jag fått av Filip:
 
Är det inte fint?! Så himla trevligt att dricka ur på morgonen och så ryms det en rejält dos kaffe i det. 
 
Det var väl så att jag tipsade Filip om att jag ville ha glaset när vi var på Åhléns. Jag gav honom lite pengar och berättade hur han skulle göra. Sen fick jag INTE titta sa han! Så han gick själv till kassan och fick dem att slå in den. Sen var det ju spännande att öppna den på lilla julafton för jag visste ju inte riktigt om han tagit det glas jag önskat mig. Men det hade han den lille plutten :-) Han är supernöjd när han ser mig använda glaset. Roligt att se honom glädjas åt att ge present till någon annan och inte bara över att få egna.
 
Nu ska jag gå och övningssminka mig :-) Var på fest igår och fick tips av en kompis, och det plus mitt eget inspirerande inlägg om glitter (heh) gör att jag tänkte prova lite. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0