Påsk i stugan del 3/3

En blek horisont på söndagsmorgonen.
 
Del 3 av påsken i stugan är lite bilder från söndagen. Mest på morgonen och kvällen eftersom jag jobbade med att få rent resten av alla fönster under dagen. 13 tvåglasfönster är numera rena, och 9 av dem har smårutor så de tog ju lite extra lång tid.
 
Filip fick sköta sig själv mycket, det blev väl nån film om dagen. Också ritade han en massa och jag hjälpte honom.
Samtidigt som jag putsade fönster ropade han med jämna mellanrum att jag skulle komma och rita monsterhuvuden så att han skulle kunna fylla på med kroppen. Han blev alltmer krävande för varje gång så tillslut fick jag sätta ner foten eftersom det började konkurrera för mycket med fönsterputsandet.
När man har barn får man verkligen öva simultanförmågan!
 
Det här ska föreställa nåt slags bildbevis på att fönstrena är rena :-)
 
Framåt den sena eftermiddagen färgade solen öarna kvällssolsgula.
 
 
Dan efter så städade jag ut stugan och försökte göra så prydligt som möjligt inför fotograferingen. Stugan kommer ut på hemnet vilken dag som helst nu. Jag kommer skriva om det och länka när den kommer ut så att ni får se hur det ser ut.

Kommentarer
Postat av: paul

Anita
Jag har sagt det förr men det tål skrivas igen, du är så himla duktig på att fånga stämningar i din bilder. Superfina, "Blek horisont på söndagsmorgonen" är ju helt sagolik Förutom att man ser att fönstren är rena så är bildkompositionen superb. Rackarns dig! Ha det gott och kramar till dig Pelle och Filip!
Paul

Svar: Jag blir så himla glad över beröm, du får upprepa dig hur mycket du vill, haha! Just den bleka horisonten var inte fotograferad genom rutan, men hade SJÄLVKLART varit lika kristallklar ändå (..eller typ :-) ) Är glad att se i Ciccic blogg att en Mindyard nått dig! Kramar till dig! Pelle å Filip hälsar tillbaka :-)
Anita
Anita Blomkvist Johansson

2014-04-28 @ 00:11:50
URL: http://pgrahn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0