PowerCam foto- och videoapp

Först ut i favoritlistan för iPhoneappar får bli PowerCamTM som är en foto- och videoapp, inte för att den är en storfavorit utan mest bara för att det råkade bli så :-)
Här är länken till iTunes egen information om PowerCamTM och här nedan kommer min information om lite av dess olika funktioner:
 
Appsymbol för PowerCam.
 
Med PowerCam kan man fotografera och lägga effekter på bilder och videos. Man kan dock inte ta in bilder utifrån och redigera i appen vilket är ett minus.
 
Man kan välja vilka av redigeringsfunktionerna man vill ha som favoriter och de hamnar då under hjärtsymbolen. Jag gillar bland annat Vintage, CrossPro, Japanese (se bilden ovan till vänster) med flera som är "snygga" bildverktyg men jag tycker det är otroooligt underhållande med Twister och Alien (se bilden ovan till höger) :-)
 
 
Här är ett par andra piffiga effekter för att göra verkligheten lite mer skimrande: Shine B (vänster) och Blue Explosion (höger).
 
Drar man i fliken så hittar man fler pilliga inställningar, man kan t.ex. välja Smile Shot och då fotograferar kameran enbart när man ler vilket mitt trötta men leende nylle till höger visar :-) Sorry för dålig bildkvalitet men det är för att jag fotograferade med mobilens lågupplösta kamera.
Andra kul effekter här är Color Splash som raderar alla färger i bilden utom en som man kan markera själv, exempel: om man har röda naglar så blir allt utom naglarna i bilden svartvita.
Sen finns t.ex. även Face Timer som bara tar bilder om man riktar kameran mot ansiktet. Den "känner av" om det är ett ansikte i sökaren alltså vilket kan vara bra om man fotograferar selfies med mobilens högupplösta kamera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0