Juvelerna

Ja det var kanske inte så svårt att lista ut, angående min lilla cliffhanger, att det var ju juvelerna jag fått :-) ...alltså de där Pilgrimsmyckena jag yvades om för nåra veckor sedan att jag beställt till så himla förmånligt pris från Zalando Lounge, dvs Zalandos sida där de säljer ut lite mer exklusiva märken till betydligt lägre priser (fast rätt så dyrt ändå många gånger).
 
Så här såg de ut uppackade. Alldeles tjusiga och glittriga:
 
Snygga party:iga och användbara.
 
De här små örhängena kommer bli användbara på jobbet.
 
Julaftonsörhängena är spikade.
 
Och här syns det vackra armbandet, men jag stör mig lite på att det är lite för snävt för mig så att jag måste skaffa en liten förlängning. Inte lika fint när utsmyckningen nästan blir kortare än själva fästanordningen tycker jag. Fast bara jag får till det så blir det nog bra. Annars får jag välj sälja det hela vidare på Tradera :-) 
Jag betalade förresten totalt ca 700 kr för hela paketet, och hade jag köpt det hela för fullpris hade det blivit över 2000 kr.

Kommentarer
Postat av: Louise

Så tjusigt och himla bra priser. Ska nog ta mig en titt på lounge-sidan och drömma mig bort :D

Svar: :-) Ja det kommer en del riktigt bra kampanjer där ibland! Annars är nog kampanjerna på Members och Campadre mer prisvänliga. De brukar förresten ha bra interiörkampanjer då och då, kanske nåt för er som ska inreda nytt hem?!
Anita Blomkvist Johansson

2013-11-23 @ 08:13:39
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0