Blått är flott

Fy och usch vilken tråkig söndag. Jag har jobbat med skoljobb av och till sedan elva i förmiddags fram till tiotiden ikväll, med uppehåll på kanske 1,5 timme då jag och familjen gick en stund på den (inte så roliga) skyltsöndagen. Blä.
 
Fast jag trots detta inte är klar med det skoljobb jag planerat så bestämde jag mig för att skjuta på det sista till imorrn kväll och blogga lite glamour istället :-) 
För oj vad det mailas festkläder från alla klädfirmor nu! Lika bra haka på det och göra ett inlägg med något som kan passa i det blåsvarta vintermörkret; dvs lite blå glamour.
 
Allt kommer från Dorothy Perkins, som jag gillar för att de har billiga kläder med lite kul snitt och rymliga storlekar. 
Jag orkar inte länka alla produkter individuellt utan gör helt enkelt så att jag länkar er till sidan med blå kläder och skor och sidan med blå smycken. Smart va? :-)  
Gillar den fuskpälskantade koftan här, den är lite speciell och den skulle nog vara riktigt snygg till jeans om man vill klä upp vardagsstilen. De klumpiga pumsen finns att köpa med eller utan ankelrem. Svårt välja vad som är snyggast. 
Glitter eller robustare stil, tyckte det funkade vilket som här. Jag gillar nog bäst skorna och tantkoftan, hehe.
 
Nu ska jag gå och färga håret. Lite onödigt börja med det så här sent, men så kan det bli. Lite väl ofta dock tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hur ser ni medialärare på Facebooksidan "Vi som hatar äckliga feminister i Sverige" (först hette den "Vi som hatar äckliga feminister i Umeå").

En sida som kränker elever på Midgård i dess beskrivning - "Vi som hatar alla äckliga och vidriga feminister i Umeå (De flesta av dom går på Midgård)"

https://www.facebook.com/hatarfeminister?hc_location=stream

Svar: Hej Linnea! Jag känner inte till den Facebooksidan så det måste jag kolla upp innan jag kan säga nåt om det. Det borde ju gå att anmäla en sådan sida tänker jag.
Anita Blomkvist Johansson

2013-11-25 @ 13:18:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0