Senaste elevprojekten

Framsidan till Mindyard med omslagsfoto av Melina Hägglund.  
 
Redaktionssidorna för Mindyard med bilder på nästan alla elever i Estetik & Media åk 2.
 
 
Det här inlägget är förpublicerat. 
Med så mycket tjat från min sida om stressen kring elevprojekten som pågått under veckan så tänkte jag att jag kunde visa nåra bilder på vad de gjort. Här ovan ser ni bilder från Midgårdsskolans skoltidning Mindyard. Ni kanske känner igen designen från det vinnande förslaget designat av Ebba Zingmark som jag bloggat om tidigare?
 
Nu innehåller den slutgiltiga layouten förstås inte copyrightskyddade bilder som i designförslaget utan fantastiskt fina bilder tagna av eleverna som går Fotografisk profil. Temat för tidningen är Etik så det finns en hel del spännande texter i tidningen producerade av eleverna i Text & Journalistikprofilen.
 
Här nedan syns ett par av bokomslagen i det bokprojekt som eleverna i åk 1 på Estetik & Media redovisade i eftermiddag. Jag har high-jackat dem utan att fråga eleverna om lov, så jag hoppas de förlåter mig.
 
Bokprojektet gick ut på att elevgruppen på ca 45 elever skulle skriva baksidestext och designa varsitt förslag till boken Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergman Elfgren och i grupper om 4-5 personer skapa ett bildspel per grupp med bokens story som tema med egna fotograferade bilder.
 
De var så himla duktiga så jag fick banne mig gåshud när de redovisade! :)
 
Bokomslag av Moa Björnehall.
 
Bokomslag av Klara Ferm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0