Klänningsgalen!

Det var ett tag sedan jag kollade runt i webbutikerna efter nyheter, eller gammheter för den delen, jag har haft en dipp i ekonomin efter Stockholmsresan och har kommande extra utgifter med bilen så jag ville inte fresta mig i onödan. Men nu har jag tittat runt och blir helt sjuk över en massa fina klänningar! Aj aj aj.
 
Vill ha typ tio till förutom dessa jag har med i blogginlägget, men med tanke på den frekvens jag använder klänningar (två-tre veckor sedan sist, kanske mer) så tror jag inte att jag behöver så många just nu.
 
Det är ju alltid svårt det där med klänning och vårt klimat och cyklande till jobbet osv, så därför blir det byxor som oftast. Annars är klänning mitt favoritplagg.
 
Två blå från ASOS. Den till vänster har glansigt tyg på framsidan och matt tyg på baksidan.
 
Två olika röd-blåmönstrade klänningar i olika modell men vad som ser ut att vara likadana tyger. Har lite svårt bestämma mig för om det vore fint med midja eller mer avslappnad rak stil.
 
Det vore ju roligt att våga lite grafiskt mönster! Jag gillar nog mest den till höger, den skulle kännas som något helt nytt i min garderob.
 
Två suuperfina maxiklänningar från ASOS! Den vita finns tyvärr, tyvärr, tyvärr inte upp i min storlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0