Midsommardagarna

Hej hej där! Här har det varit tyst några dagar eftersom jag varit i internetvärdelöst land. Kanske lika bra att jag inte kunnat blogga för det har varit rätt fullt upp ändå.
 
Vi åkte till stugan kvällen innan midsommarafton. Med oss hade vi Pelles mamma och massor med packning.
 
När vi vaknade på fredagen såg det minst sagt grått ut. Det som vi sent kvällen innan fick höra på väderleksrapporten var att det skulle bli sol efter norrlandskusten och molnigt i södra delarna av Sverige men istället blev det tvärt om. Hur kan det bli så fel SMHI?
 
Den nybyggda (ej helt färdiga, men i stort sett så) altan fick stå oinvigd, men fint såg det ut.
 
Efter sillunchen tog jag en promenad för att dokumentera dimman. Vackert men nästan höstlikt.
 
 
Och det blev ganska blött om fötterna. Jag var i alla fall klädd i marin look där på midsommarafton, passande tema för platsen och kalaset tänkte jag :)
 
Det grå klarnade upp framåt kvällen. Lite lagom så där till när allt var överstökat och det nästan var dags för sängen. Men vi var ute och tramsade ett tag i alla fall. Filip med farmor Karin på bilderna.
 
 
På söndagen var det inplanerat att min mor och far skulle komma och hälsa på ett par dagar, men mamma ringde lördag och berättade att deras bil gått sönder. Tusan också! Jag blev så besviken. Pelle skulle jobba hela söndagen och det skulle vara dåligt väder och det kändes jättetråkigt, så då tänkte jag att vad fasen...
 
 
...då åker väl jag och Filip och överraskar dem i Piteå istället! Det var roligt, de blev mycket förvånade när vi dök upp där på lördagseftermiddagen :)
 
Hur som helst visade det sig att deras bil trots allt inte är trasig! Så helt plötsligt blev det i alla fall så att de kommit ner till Umeå. Vi kom tillbaka hit vid halv niotiden ikväll (söndag). Vi får väl se vad det kan passa att göra för bus med dem imorrn då :)

Kommentarer
Postat av: Louise

Här var det oxå en mulen förmiddag men det sprack tillslut upp. Vilken tur att bilen deras inte var trasig :D
Kramis!

Svar: Som tur är så verkar det ska bli några hyfsade dagar nu i alla fall. Men man hade ju gärna haft fint på midsommar förstås :-)
Anita Blomkvist Johansson

2013-06-24 @ 13:46:48
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0