Lördagskväll på stan

Efter Ferrarikörningen så hade det blivit nära middagsdags så vi for tillbaka till hotellet för att snygga till oss lite för att gå ut och äta.
 
Precis när vi kom in på hotellet så krockade Filip med en dörr som öppnades så att han fick överläppen spräckt och foten överkörd, så det tog ett tag innan vi tog oss ut eftersom han hade så ont och blev så ledsen.
Pelle tog en bild på Filip när han var nyskadad och såg ut som en blodig zombie, så jag ska visa den senare när jag kommit över den. (Uppdatering: Här är länken till inlägget med stackars Filip och hans mun)
 
Som ni ser har Filip återhämtat sig från krocken här. Vi sitter och väntar på att vi ska få vår mat.
 
Pöss!
 
...och kram! Vi hamnade på Invito när vi skulle äta middag. Lite lustigt eftersom Invito även finns i Umeå, samma med Bishops som vi åt på när vi kom till Sundsvall kvällen innan. Vi är inte de experimentella typerna tydligen ;)
 
Efter måltiden gick vi vidare inåt centrum. Tittade på den här fina fontänen igen t.ex. Jag är lite avis på sundsvallsborna som har så många pampiga hus, monument, tjusiga parker och gigantiska torg. Och en stor hamn mitt i staden.
 
Filip tittade lite mer närgånget på fontänen. Såklart.
 

 

Och gjorde sitt bästa för att skrämma duvorna igen :)

 
Det var balkväll i Sundsvall hade vi fått veta, och vi förstod ganska snart att de höll till här i stadshuset. Vi såg flera fina (och mindre fina) gamla bilar passera restaurangen tidgare så vi höll lite utkik efter dem.
 
Klockan var vid tiotiden så balen hade nog hållit på ett tag, men vi fick se några eftersläntrare göra entré.
 
Med en hel del posing framför kameran.
 
Sen köpte vi lördagsgodis och bäddade ner oss i hotellsängen. Det blir sällan särskilt sena kvällar när man reser och delar rum med barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0