Filips piteåshopping

Bild från igår morse tagen i mina föräldrars stuga i Klubbviken. Filip har ny illgrön hoodie, nya mönstrade byxor och sina nya stövlar på sig :) Han är förresten även en ond robot.
 
 
Nu är vi hemma i Umeå igen. Vi kom hem vid halv niotiden igår kväll (lördag). Resan gick jättebra, Filip sov också en lång stund på nedkörningen från Piteå så det blev mindre tråkigt för honom och det underlättar ju.
 
Ännu en inplanerad myskväll för mig själv gick däremot i stöpet när jag kom hem och lyckades somna med Filip vid nattningen igen. Ni som är småbarnsföräldrar vet hur viktigt det är med den där egentiden efter en heldag med barn eller jobb + barn så ni kan nog förstå hur frustrerande det är att inte få de där timmarna för sig själv där man får tänka en tanke från början till slut utan att bli avbruten hela tiden.
 
MEN, just nu är Pelle ute med Filip på cykeltur så jag har äkta efterlängtad egotid här just nu :) Då har jag passat på att packa upp Filips och min packning, sortera tvätt och tvätta, bädda och svara på några jobbmail innan jag satte mig med bloggen. Fruktansvärt ego alltså ;) 
 
Jag skrev ju i mitt försenade inlägg igår att jag skulle visa upp vad jag shoppade i Piteå när jag var på stan med Filip och mamma. Jag börjar med Filips shopping.
 
Vi började med att gå bärsärk på Lindex som på fredagen hade 30 % rabatt i hela butiken för medlemmar. Det tycker jag var ett väldigt bra erbjudande! Jag shoppade mest till mig själv, men det blev en hel del till Filip också. Sen behövde han skor också, de kommer från Din Sko.
 
Observera hur väl allting passar ihop färgmässigt! Och jag kan säga att det inte bara beror på mig för Filip fick välja det mesta själv, det verkar som att jag har lärt upp min son väl ;)
 
Det här är samma gröna hoodie som han har i bilden överst, sen köpte vi de här beige byxorna och de mönstrade byxorna han bär i bilden högst upp.
 
Det finns nästan inget gulligare nästan än småungar i mysoveraller, denna onepiece fanns på rea.
 
Lite kortärmade t-shirtar och ett par shorts. Tröjan med tigrar och Flamingofåglar hade mormor faktiskt redan köpt till Filip sedan innan. Vita t-shirten och shortsen var ett set.
 
Skor behövde han också, förutom gummistövlarna i översta bilden så köpte vi ett par håliga tygskor och ett par mer täckande tygskor. Ser att jag missat ett par turkosa gummisandaler som vi också köpte.
 
Filip hemma hos mormor och morfar. Det här var garanterat Filips favoritoutfit, en efterlängtad spindelmannendräkt som han haft span på länge. Fast den kommer inte från Lindex utan den köpte vi på Barnens Hus på lördagen som vi hade bestämt skulle vara Filips dag (eftersom fredagen var mer min dag).

Kommentarer
Postat av: Louise

Jo du, den där egentiden är värt ALLT. Hjärnan måste liksom ladda om och bara få pausa :)

Vill så gärna köpa en onepiece till Edvin men det känns lite opraktiskt med blöjan så jag väntar tills han blir blöjfri, dååååå ska han få en :)
Vilka fina kläder ni shoppade, va kul. Vill se vad du handlade till dig själv me ju :D

Svar: Det gick riktigt bra på shoppingen i Piteå, så skönt att ha uppdaterat sonens garderob :) Filip älskade sin förra onepiece som han växt ur, så jag kände att han ju måste få en ny. Lätt för honom få på och av själv också. :)
Anita Blomkvist Johansson

2013-06-09 @ 20:10:25
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0