Gläntans badplats

I eftermiddags (onsdag) kom jag och Filip hem från vår tripp upp till mina föräldrar i Piteå men innan vi lämnade pitestan så hade jag lovat Filip att vi skulle fara till nån badplats. Jag hade siktat in mig på Pite havsbad men så såg jag att en kompis facebook:ade att hon var på en annan strand i Piteå, Gläntan.
 
Eftersom jag inte sett min kompis på flera år så siktade jag in mig på att försöka hinna till den stranden istället medan hon och hennes familj var där så vi skulle hinna säga hej till varandra. Fast det tog sån tid för mig att packa bilen och ta mig till dit så vi hann verkligen bara säga typ hej innan de var tvunga att åka, men det var ändå kul träffas :)
 
Jag har aldrig varit vid Gläntan tidigare men det var jättefint! Den långa stranden ligger i granne med Pite havsbads strand men är utan all kommers förutom en kiosk. 
 
"Bad" (dålig) temp idag, jo sannerligen!
 
Filip var üüüberlycklig över att befinna sig på stranden eftersom att han klagat på att han haft lite tråkigt. Fast vi höll oss mest i det grunda knähöga soluppvärmda vattnet eftersom benen domnade bort när man gick längre ut. :)
 
Lång och bred strand med stranddyner och lagom finkornig sand. Tur värmen kom till Piteå så vi fick anledning att åka dit!

Efter kanske max en timme övertalade jag Filip om att det var dags att torka sig och åka. Och jag kom faktiskt ihåg att ta en bild med mig själv en gång :)
 
Vi åt en glass och for sen mot Umeå, men till den här stranden lär vi ju komma tillbaka nån gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0