Jackfynd från Ellos

I veckan har jag fått tre stora paket fyllda med reavaror! Två från LaRedoute skickade jag tillbaka fort som bara den, bara skit och pyttestorlekar trots att jag beställt upp till två storlekar större än jag vanligtvis har på kappor.
 
Jag hade däremot betydligt mer tur när jag igår hämtade ett stort paket från Ellos fyllt med ännu fler reavaror som jag beställt till halva reapriset. Flera bra bruksgrejer var det där i, men mest intressant att visa här i bloggen är en kort svart jacka.
 
Jag hade tänkt ha den på mig idag och göra ett Dagens klädsel-inlägg, men plötsligt under natten hade temperaturen ute droppat från typ -3 till -15 så jackan får stanna hemma till någon varmare dag. Jag lägger så länge ut bilder på jackan som jag hämtat från Ellos hemsida:
 
Jacka/Ellos. Jackan har rätt så vida ärmar vilket gör att den ser lite bred ut, men jag tycker det funkar helt ok eftersom man dels drar åt den i midjan och dessutom kommer balansera proportionerna genom att ha en stor halsduk till. Och jag tänker då inte klaga eftersom jag gav ynka 124,50 kr för jackan!
 
Jackan bakifrån.
 
Liiite sugen är jag på att även beställa jackan i färgen de kallar "plommonlila", fast då hoppas jag på att den är mer vinröd som på bilderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0