Bonuscheckshopping på H&M

Igår tog jag Filip och drog iväg på ärenden på Strömpilen, jag hade fått bonuscheckar från H&M som brände i plånboken så H&M var det huvudsakliga målet. Prio ett var att handla var tops (!) men jag tänkte också spontanshoppa om jag såg nåt fint.
 
Det gick ganska bra för mig men väldigt bra för Filip. Han sliter ju kläder rätt så friskt nu, och har vuxit ur en hel del så vi handlade byxor, luvtröja, långärmade t-shirtar och vårgympaskor till honom, fast inte på checkarna utan för barnbidraget då.
 
Jag själv hittade lite glitter och bestämde mig för att köpa en praktisk och varm färgsprakande korallfärgad fleecejacka med luva som jag tittat på flera gånger. Fast jag tycker ju att det är så tråkigt köpa praktiska kläder, men nu är jag så less att gå och småfrysa hemma och inte hitta nåt slapparaktigt varmt att ta på mig, så det blev ju helt perfekt när jag fick det "gratis".
 
Topsen som var huvudärendet glömde jag nästan bort, vi fick vända och gå tillbaka till H&M när jag kom på att jag glömt handla dem :)
 
Här är min shopping:
 
Ett riktigt statementhalsband. Kanske t.ex. kan ha det på personalfesten med Bondtema i mitten av mars?! Det blev bara lite märkliga färger när jag tog bilden. Kedjan är i guldfärg vilket fall.  
 
Helbild av halsbandet.
 
Fleecejackan får ni bara en närbild på bara så ni ska se den fina färgen, det är ju liksom annars inget speciellt med den också var den lite svårfotograferad. 

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilket ursnyggt halsband, blir ju helt perfekt till Bond-festen :-D

Varma praktiska myskläder är trist att handla men ack så skönt att ha och gå runt och skrota i. Din nya har härlig färg som man bara blir så glad av :-D

Svar: Typiskt att det blivit så varmt nu igen, plötsligt är fleecen mer svåranvänd. Fast känner man vädergudarna rätt så lär det väl bli ny snö och massor med kyla på det ända till april :-| :-)
Anita Blomkvist Johansson

2013-02-27 @ 21:40:48
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se
Postat av: Louise

Minusgraderna kommer på fredag och snön på lördag så du kommer garanterat få användning för fleecen ;-)

Svar: Se där! Sicken tur ;) Hehe...
Anita Blomkvist Johansson

2013-02-28 @ 08:39:34
URL: http://blandatmedlouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0