Sista kvällen i Stockholm

I morgon åker jag hem till Umeå igen efter fyra nätter och nästan fem dagar här i Stockholm. Det har varit intensivt och roligt med museibesök, spring på stan och roligt surr över glas vin med gamla och nya bekanta.

 

Idag har jag pendlat mellan hemlängtan och ångest inför att åka hem eftersom det innebär ytterligare ett steg närmare semesterns och sommarens definitiva slut. Det blir ju så sabla instängt på vintern. Men det ska nog bli bra bara man får in rutinerna igen.

Det har varit kanonväder här idag och efter ett besök på Tekniska Museet och en runda på stan idag så sitter jag nu och ser film och vilar benen i soffan i den lägenhet jag fått låna av vännerna medan de åkt utomlands.
Ute på balkongen hörde jag nyss en pågående fest i ett hus över gården och ur fönstret i ett annat hus hörde jag några som sjöng för någon som fyller år. Då kändes det plötsligt lite ensamt här på fredagskvällen.
Tidigare hade jag lite planer på att gå och besöka Fotografiska Museet som har kvällsöppet och levande musik men jag orkade helt enkelt inte.

Här är lite bilder jag tagit från lägenheten jag håller till i här i Skanstull, det är bilder på innergården taget från balkongen och bilder från fönstret på framsidan med utsikt mot gatan. Bilderna är redigerade i min iPhone med Snapseed så de kan nog se ut som kacka på en större skärm :-)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0