Yay Festival 2012

Det känns ju lite taskigt att tipsa er om det här när det redan gått av stapeln: På Delight Studios den 17:de november hölls den första Yay-festivalen som är en festival som blandar grafisk design med livemusik och fest (JA JAG SA JU DET - så taskigt att tipsa om det nu!).
 
På festivalen som hölls eftermiddagen och natten mellan den 17-18 november så kunde man höra föreläsare som Aaron Draplin - amerikansk grafisk designer, Jennifer Cirpici - nederländsk illustratör och grafisk designer, SNASK - svensk varumärkes och filmagentur, Mari Ahokoivu - finsk serietecknare. Sen skulle också Jessica Hische - amerikansk typograf och illustratör varit med men hon hade tydligen ställt in.
 
Efter och mellan föreläsningarna dracks det öl och lyssnades det på livemusik, och tillslut skeppades allihopa med buss till en efterfest på Underbron som höll på fram till 5.00 på morgonen.
 
Detta premiärår var inträdet gratis, men man får nog anta att det blir en biljettavgift kommande år. Och då kan jag förhoppningsvis vara där!
 
Gå in här om du vill veta mer om festivalen:  
Länk till Yay-festivalens Facebooksida
Länk till Yay-festivalens hemsida 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0