Orange och beigerandigt från Asos

Kolla! Jag har invigt en ny orange och beigerandig klänning från Asos idag. Jag känner mig lite modig när jag har färg så jag var nog rätt nöjd med denna klädsel, i alla fall idag. Sånt kan ju snabbt ändras har jag märkt så det är bara att passa på.

Det är egentligen en sommarklänning men jag kombinerade den med svart för att göra det hela lite mer påklätt. Här är det minsann ingen sommarvärme ännu.


Till klänningen har jag ett knytbälte från H&M som jag skrivit om tidigare. Armbanden är också därifrån. Koftan, som är ganska lång, är inte ny utan beställd från La Redoute i höstas.


Skorna är inte heller nya, de beställde jag på Vagabonds skorea förra vintern. Jag gillar den raka klacken.

Jag har lite blandade känslor över det här med att lägga ut bilder på det man har på sig. Känns liksom egocentrerat och pinsamt å ena sidan, å andra sidan älskar jag ju många av mina kläder och vill gärna visa upp dem. Och jag tycker ju att det är ytterst underhållande och inte pinsamt att titta på andra som visar upp sig i olika kläder.

Kan inte du som läser ge mig dina synpunkter... Vad tycker du, är det fånigt med klädbilder? Är vissa typer av såna bilder mer okej än andra?

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag tycker det är jättekul med klädbilder! Fin klänning, den passade jättebra på dig (och din snygga figur!) :) Fina skor också, jag är inte mycket för högklackat men de var jättefina. Jag tycker det finns en svår mellanperiod mellan vinterskorna och ballerinorna som jag måste fylla. Det får väl bli några fina promenadskor för mig med klackfobi... :)

2011-05-24 @ 09:22:21
URL: http://moasblogg.blogspot.com
Postat av: Anita

Men söta Moa, hur snäll på en skala är inte du då? Är helt säker på att det med snygg figur inte stämmer men tackar för vänligheten. Fotot avslöjar uppebarligen inte alla skavanker:)

Roligt att du tycker det är kul med klädbilder! Jag gillar ju se sånt i andras bloggar. Det där med ballerinor har jag funderat på; bra finsko som ändå är bekväm. Men jag brukar ha svårt hitta såna som passar eftersom de är så platta.

2011-05-24 @ 15:33:42
URL: http://anitabjohansson.blogg.se/
Postat av: Mona Persson

Hej Anita.

Det är jätteroligt med klädbilder tycker jag. Dessutom får man ju bra tips på länkar till kläd och sko affärer. Jag måste köpa en kamera snart så att jag kan fota också....

Din outfit såg jätte coool ut.

2011-05-30 @ 21:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0