Lördag på stan och lite religion

Filip sover mitt på dan varje dag så det är alltid en risk att man missar alla roligheter som är avsedda för barn. För av nån anledning så läggs dessa just när alla ungar brukar sova middag. Märkligt nog. Hur som helst hastade vi ner på stan strax före klockan två för att hinna vara med några minuter på barnaktiveteterna "Söndagsskolan på stan".

Nu visade det sig (förstås, vet inte vad jag tänkte egentligen) att det var ganska religiöst så det var ändå inte riktigt nåt för oss. Missförstå mig rätt, men är man inte ett dugg troende så känner man sig ju lite malplacerad när man står och lyssnar på en familj som sjunger om hur lyckliga de är över hur mycket de älskar gud. Hur som helst har ofta de bästa arrangemangen som ordnas för barn och barnfamiljer en aknytning till kyrkan.

Här är lite bilder från lördagen på stan:



Innan Söndagsskoleaktiviteterna hann avslutas blev Filip sminkad till katt. Han var lite skeptisk mot att bli målad i ansiktet så det fick bli enbart morrhår och skär nos. Han blev jättenöjd och var en väldigt söt och gosig kattunge en lång stund efteråt.


Om nu någon missat det så blir Umeå Kulturhuvudstad 2014 och det här är symbolen som står för det. Jag tycker den är jättefin; en kombination av hjärta och clownmun och ett U som i Umeå.


Kommentarer
Postat av: Mona Persson

Vilka fina foton:=)

2011-05-30 @ 18:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0