Modeutställning

Den svenske designern Lars Wallin har gjort fantastiska klänningar till alla möjliga kända svenskar, men även utländska sådana, och fyller nu 20 år som designer. Detta firas med en utställning från den 7 maj till 18 september 2011 på Prins Eugen Waldemarsudde, Djurgården i Stockholm.

Hela 150 stycken av Lars Wallins klänningar och skisser ställs ut, men även scenkläder och accessoarer. Läs mer om utställningen här.

Den utställningen skulle jag verkligen vilja se. Det är nåt speciellt att se saker i levande livet, plus att man denna gång verkar få möjlighet att se en designprocess i form av skisser. Att få uppleva lite glamour är ju inte heller fy skam.



Foto: Bo Brinkelfalk

All typ av formgivning och design ligger ju nära varandra, så det är inte så konstigt att han även designat förpackningen till Flora bordsmargarin. Väldigt stiligt med präglat lock:



Den tidigare versionen:

Båda ovanstående bildkällor är från disajn.com.
Här är en ännu äldre version av förpackningen, från 60-talet:



Kommentarer
Postat av: Viola

Åh, Wallin. Vilken höjdare.

2011-02-28 @ 01:34:48
URL: http://killercolours.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag älskar designen på hans smörförpackning, så glamourös! Hans klänningar är ju fantastiska de med (de flesta iaf), man kan önska att man hade budget och anledning till att köpa dem :)

2011-02-28 @ 08:16:38
URL: http://moasblogg.blogspot.com
Postat av: Ida we

Tycker det nya är jättefint, finns inte precis något annat smörpaket jag tycker är riktigt... snyggt xD

2011-03-01 @ 16:18:59
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0